TALENTS2WORK

THE HUMAN SIDE OF BUSINESS

Professionelt Rekrutteringsbureau

Få overskud i virksomheden ved at outsource jeres rekruttering og HR opgaver, så I kan fokusere på jeres kerneopgave.

Talents2work er en professionel rekrutteringsvirksomhed, som hjælper jer med at rekruttere de rette kandidater og varetage jeres HR opgaver.

Med god dialog og samarbejde gennem hele processen, giver vi jer et fleksibelt samarbejde, hvor vi fokuserer på at imødekomme jeres ønsker og krav for rekruttering og HR. Vi vil give jer en god oplevelse af rekrutteringsprocessen og sigter mod at være jeres foretrukne rekrutterings- og HR sparringspartner.

 

Rekrutteringsbureau og HR samlet et sted

Med outsourcing af HR kan du optimere din tid og fokusere på din kerneforretning. Talents2work tilbyder kvalificeret sparring og support til udvikling af organisationen, dens ledere og/eller virksomhedens medarbejdere. Vi har mange års erfaring i rollerne som HR Manager/Partner og konsulent fra mindre virksomheder i flere brancher.

Læs mere

Vejen til den rette kandidat med professionel rekruttering

Talents2work har, med mere end 200 rekrutteringer i bagagen, en solid erfaring med at matche kandidat og virksomhed. Tillid og samarbejde undervejs i processen er i højsæde og altafgørende for den succesfulde rekruttering. I vores rekrutteringsfirma bestræber os altid på at give alle en god oplevelse og leve op til den tillid vores virksomhedskunder viser os. 

Læs mere
Talents2Work
Janne Skarsø Erwolter
M: jse@talents2work.dk
T: +45 40236033