HOW CAN WE SUPPORT YOU?

Rekruttering

Talents2work har solid erfaring med rekruttering. At finde den rette medarbejder er ofte en tidskrævende proces, som samtidig har stor indflydelse på virksomhedens resultat, performance og kultur.

Af samme årsag, kan det være en rigtig god ide at lægge opgaven ud til professionelle, der lægger de nødvendige kræfter i og har adgang til kandidatdatabaser.

Talents2work arbejder struktureret med rekruttering, men også med stor lydhørhed for den enkelte virksomheds behov. 

Sparring og udvikling

Talents2work har fokus på at skabe værdi i hverdagen både individuelt og i teams. Med få tiltag kan der ofte ske store ændringer. 

I mindre virksomheder kan man som leder hurtigt føle sig alene. Talents2work tilbyder sparring omkring håndtering og kommunikation af og til medarbejdere.

Samtidig er det ofte den fagligt dygtige medarbejder, der bliver udnævnt leder. Det kan der komme rigtig meget godt ud af, men det kan også give udfordringer. Talents2work kan støtte ledere med personlig sparring og udvikling af lederskab.

On-Boarding

Et velforberedt on-boarding program er et veldokumenteret redskab for at opnå en motiveret ny medarbejder, der hurtigt kan bidrage både fagligt og personligt til forretningen. Talents2work hjælper virksomheder med at finde det rigtige niveau.

Off-Boarding

At sige ordentligt farvel til sine medarbejdere, er lige så vigtigt som at ønske dem ordentlig velkommen - ikke mindst, hvis man som virksomhed har interesse i at arbejde med medarbejdertilfredshed, branding og kultur.

Talents2work supporterer virksomheder i forbindelse med afskedigelser fra en enkelt person til flere. Vi hjælper jer godt igennem processen i alt fra planlægning over eksekvering til kommunikation.

HR Administration

Er det en udfordring at holde styr på al personale-administrationen, løn, GDPR og nye og opdaterede ferieregler?

Som mindre virksomhed kan man hurtigt blive overhalet indenom af administrative processer - ikke mindst på der personalemæssige område. 

Talents2work giver dig mulighed for at bruge tid på det du er bedst til - vi tager os af resten.

Talents2Work
Janne Skarsø Erwolter
M: jse@talents2work.dk
T: +45 40236033