TALENTS2WORK

THE HUMAN SIDE OF BUSINESS

VORES YDELSER

Talents2Work assisterer mindre virksomheder med professionel HR:

1. Professionel HR Management:

Talents2Work supporterer mindre virksomheder med både store og små HR opgaver på timebasis eller gennem længere samarbejdsaftaler. Formålet er en professionel håndtering af HR, der kommer både virksomhed og medarbejdere tilgode. 

2. Rekruttering

Vejen til den succesfulde rekruttering kan være lang og tidskrævende. Talents2Work har lang erfaring med rekruttering af medarbejdere på operationel og taktisk niveau. 

Skab resultater gennem dine medarbejdere

Med outsourcing af HR kan du optimere din tid og fokusere på din kerneforretning. Talents2work tilbyder kvalificeret sparring og support til udvikling af organisationen, dens ledere og/eller virksomhedens medarbejdere. Vi har mange års erfaring i rollerne som HR Manager/Partner og konsulent fra mindre virksomheder i flere brancher.

Læs mere

Vejen til den rette kandidat

Talents2work har, med mere end 200 rekrutteringer i bagagen, en solid erfaring med at matche kandidat og virksomhed. Tillid og samarbejde undervejs i processen er i højsæde og altafgørende for den succesfulde rekruttering. Vi bestræber os altid på at give alle en god oplevelse og leve op til den tillid vores virksomhedskunde viser os.

Læs mere
Talents2Work
Janne Skarsø Erwolter
M: jse@talents2work.dk
T: +45 40236033